"
"

Solnedgång vid vattnet

 

Solbränd...

Hejhej alla fina!

Just nu sitter jag framför tv.n och kollar på så ointressant som fotboll. Är U21 EM just nu och vi leder :) 

Men iallafall. Idag så var det väldigt varmt här i Dalarna så jag bestämde mig, dum som jag är att sätta mig i solen och sola utan solskyddskräm som vi glömde hemma eftersom att vi inte trodde på bra väder. Satt väl kanske 3 timmar och solade i den skinande solen klockan 12. Dessutom var jag jätteblek eftersom att jag inte solat på hela sommaren. Vad blev jag? Jo röd som en tomat. Hela axlar, ben och armar är helt röda nu vilket är jättefint med kontrast till min bleka mage som inte fick någon sol på sig, solade nämligen med linne och shorts. Därför uppmanar jag er läsare att alltid (om ni ska sola) eller iallafall sitta i solen komma ihåg solkräm. Det är värkligen sjukt tråkigt när man bränner sig...dock så ska vi tydligen köpa solskydd imorrn då det också ska bli varmt och fint ute. 

I vilket fall som helst så har jag haft det väldigt bra här i Dalarna. Har somsagt varit varmt idag. Igår var det dock kallt och då fick man sitta inne hela dagen :( hatar dom dagarna. Känns ju inte som sommar då. 

Jag hoppas att ni haft det bra och att ni mår bra. 
Vi hörs! 
En fin bild på solnedgången som jag just tog bild på:

♬♪

Bohem inspirerat

Bohem
Klicka på collaget för att se var allt kommer ifrån :)

FlowersAlla bilder i collaget är ifrån Weheartit.com

Påväg

Just nu så sitter jag i den sjukt varma bilen och väntar på att mamma ska handla maten klart. Hehe brukar typ aldrig gå in eftersom att jag tycker matbutiker är så tråkiga. Vet inte varför jag tycker det...

Imorse vaknade jag klockan 10. Sen så gick jag direkt till datorn och fixade tidsinställda. Tror jag fixade så att ett inlägg varje dag ska komma upp medans jag är borta i Dalarna. Fast kommer blogga lite från mobilen också. Sen så åt jag lite frukost, packade net det sista behövliga och duschade. 

Det var fint väder idag vilket gör en på sjukt bra humör. Dock så står det på bilen att det bara är 15 grader ute, fast det känns mer som 20 tycker jag...
 
Vi hörs senare! Ni får en bild på de fina körsbärsblommorna från i vår :)

Musiktips-Andreas Moe

Just nu har jag två spotifylistor som jag väldigt gärna lyssnar på. Den ena med lite mer akustisk singer &songwriter musik och den andra med mer "populär" och "trendig" musik. Och nyligen så har jag upptäckt Andreas Moe som gör supermysiga lite halvakustiska singer & songwriter låtar. Måste verkligen tipsa om alla låtar som han har på hans senaste Ep Ocean. Mest gillar jag låtarna Ocean och Step Down From It. Kanske låtar man kan lyssna på hängmattan i sommar när solen strålar som mest :)

Godnatt ☾

Tänkte att jag skulle göra ett snabbt godnatt inlägg innan jag går och lägger mig. Imorrn ska jag till Dalarna men tror jag bloggar innan jag åker. Annars så får jag blogga från bilen.
Vi hörs imorrn helt enkelt :)

Onsdag

God eftermiddag!
Nu har jag just kollat på några youtube videos och nu tänkte jag snart kanske läsa den bok jag just nu håller på att läsa och kanske lyssna på lite musik. Jag förstår verkligen inte hur man inte kan gilla att läsa? Jag tycker att det är grymt avkopplande + att man får en annan bild av historien om man jämför med att titta på film. En bok är ju liksom så mera detaljrik. Just nu läser jag Paper Towns av John Green. Hitills så har den varit ganska seg och inte alls så bra som hans The Fault In Our Stars som jag btw läste ut på en dag bara för att den var så bra. Dock så har jag bara kommit till hälften utav boken än så länge så den kan ju bli bättre. 
 
Jag har dessutom en ansiktsmask på mig nu så måste skölja ur den också. Jag har fått så mycket finnar på sistone och andra prylar i ansiktet så jag tyckte att det behövdes.
Aja ni får mer uppdatering senare!