"
"

borta bra men hemma bäst!

Sanna ord tycker jag. Så nu är jag hemma, eller har egentligen varit det sedan 1.00 inatt. Var så  otroligt härligt att se Sverige igen efter en vecka. 7 dagar räckte fint tyckte jag. Sardinien var jätte fint, men var både med om storm och regn. Där emellan så var det ju såklart mest 24-26 grader och soligt :) Har badat jätte mycket, både i hotellets pol och i havet, sen hyrde vi även bil en dag så då fick man bada lite mer. Har ju förstås ätit jätte god Italiensk mat och glass. Sen så har jag förtsås solat en massa. Brände mig också, fast bara i ansiktet och jag var bara röd en dag sen gick det ner och jag blev brun istället. 
 
Idag så ska ni få lite bilder från resan, men de kommer upp senare :) Sen måste jag svara på gymnasiegrej också, hehe har inte gjort det än :S 
Ha det så bra så hörs vi senare!
Svenskt vatten:
 
 

Music

Trollslända

 

Music

Nature

 

Mot Sardinien nu :)

Så jag kommer ju inte blogga tills på lördag då jag kommer hem från härliga Sardinien, men jag har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp.


Annars så hörs vi nästa lördag! :)
Ha det bra till dess.
Puss & kram

Glad midsommar!

Bilderna är från förra året :)
Hejhej allihopa!
Idag ska jag bara vara hemma och fira midsommar med familjen. Brukar alltid vara på landet på midsommar men den här gången blev det ju inte så eftersom att vi åker till Sardinien imorgon... Det skulle bli ganska stressigt annars. dessutom så behöver jag packa det sista och sådant. Juste, jag ska ju vara där en vecka och jag kanske inte bloggar så bra då. Jag ska försöka att göra ett par inställda inlägg. Men somsagt annars så kan vi ju höras nästa vecka på söndagen. Eller så kanske jag ordnar någon gästbloggare... 
Vi får se helt enkelt. 
Hur kommer ni fira midsommar idag?
 

Packning till Sardinien

Idag ska jag försöka att ta det lite lugnt. Har nämligen jätte ont i ryggen, så stel så att jag knappt kan röra på mig. Så idag vaknade jag 13.45 av att mamma väckte mig. Hehe, hon tyckte väl att jag inte skulle sova så länge. Sen dess har jag då ätit frukost, packat lite till Sardinien och nu sitter jag här helt enkelt. 
 
Igår så gjorde jag inte mycket. Tog mitt första dopp i sjön, men fy så kallt det var. Sen hängde jag med Emil, Johanna och ville hem till Emils pol och badade där. Det var såklart betydligt varmare och skönare i polen än i skön. Sen åt gick jag hem och åt, därefter så möttes jag och Lina på biblioteket i centrum och lånade en bunt med böcker inför sommaren. 
Nu ska jag fortsätta packa lite så hörs vi senare! 

Sommar ♥

Godmorgon

Hur är det med er?
Ja, med mig är det bara bra iallafall. De här dagarna som jag inte bloggat så mycket har jag mest varit ute med vänner. Sen sov ju Johanna över här i i förregår till igår. Vi fotade bl.a och sen så solade vi igår. Idag så ska jag också träffa Johanna och ett par fler. Vi får se vad vi hittar på.
Måste börja packa också eftersom att jag på lördag åker till Sardinien (Italien) och är där en vecka :)