"
"

En kall vinterdag

Bild från förra året i Dalarna
Hejhej!
Idag så är det riktigt kallt ute. Dock så var det väldigt fint ute med frosten på träden och solen. 11 minusgrader var det ute idag, brrrrr så kallt. Vid 12.00 så gick jag ut och tog lite foton. Såklart så glömde jag vantarna hemma så tillslut så kände jag inte alls mina fingrar eller händer. Blev väldigt fina bilder ändå så det var väl värt besväret. Sen så var jag bara hemma. Har gått runt i mina myskläder som jag fick i julklapp hela dagen och mina varma sockor som jag köpte igår. 
 
Nu ska jag se någon film och bara ta det lugnt. Imorrn ska jag åka till Dalarna :)
Vi hörs senare!

Vinterbilder från idag

Bilder tagna med Kameran: Canon EOS 1100 Objektiv: MACRO 0,25m/0,8 ft

Lördag, nej det är ju faktiskt söndag idag...

Hej hej läsare!
 
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Sov typ till halv 12 sen åkte jag till kista galleria för att köpa ett par lite tjockare strumpor åt mig själv. Ska nämligen ha de när jag åker till Dalarna nästa vecka. Kommer ju vara ganska kallt så jag tänkte att det skulle vara skönt och varmt ifall jag hade dem.

Just nu så sitter på tåget påväg mot Bro där jag och min familj ska äta middag med några släktingar och vänner. Bloggar nog när jag kommer hem senare. 
Vi hörs! :)
En mobilselfie på mig får det bli. Har inte så mycket nya bilder på mig från min mobil så det får bli den här :)

En vardagsoutfit

a weekday
Klicka på collaget för att se var alla plagg kommer ifrån :)

Annandag jul

Hej hej! 
Idag är det alltså fredag, fast jag har ju då ingen fredagskänsla alls. Har varit hos farmor idag. Mer än så har jag faktiskt inte gjort. Sov till typ 12.00, sjukt skönt sen så tittade jag på en film. Den var väl sådär... Åkte hem typ 19.00 från farmor. Jag var såå trött idag, är fortfarande det, men kan inte riktigt förstå varför. Sitter här och gäspar, hehe :P 
 
Ja men så var det helt enkelt med det. Nu ska jag snart bädda ner mig i min säng och sen ska jag se på en massa mysiga filmer. 
Imorrn så ska jag till stan och shoppa på mellandagsrean med en kompis. Jag vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga, isf efteråt eller före stan. Aja men vi får se.
Vi hörs senare! :)

Dalarna

Tagna i November, tror jag? 

Nytt på bloggen

 
Så det här har jag sysslat med hela dagen. Ny design och ett nytt vintrigt bildspel. Hoppas att ni tyckte om den :) 
Jag gillar den jättemycket. Nu ska jag snart sätta på mig lite kläder och ta några mackor. 
Vi hörs!

God jul! :)


Bilderna I collaget är från Weheartit 

Dagen före doppardagen

Hej hej!
Idag så är det dagen före julafton!! :D Ja fast det känns ju inte alls så. Ingen snö och dessutom är man inte så förväntansfull som man var när an var liten. Fast det är väl klart att det ska bli trevligt iallafall.
Idag var jag och handlade julmat med mamma, var tre kassar eller nått vi fick bära. Sen så fixade jag även lite julklappar till släkten och familjen och slådde in de. Dessutom s bakade jag även, fast det var en liten stund.
Nu när jag tänker på det så har faktiskt hunnit med ganska mycket idag. Ja, jämfört med vad man gör annars, typ kollar på film eller nått t.ex. 
 
Nu ska jag snart kolla på Harry Potter. Hehe hade tänkt att titta på alla filmerna i följd på jullovet så det är väl lika bra att fortsätta med det. Tror jag är på fjärde filmer nu så ska väl se den femte.
 
Vi hörs imorrn om inget annat! :)

Christmas outfits

CHRISTMAS OUTFIT
 
christmas outfit 1
Klicka på collagen för att se vart alla plagg kommer ifrån :)