"
"

Godnatt ♥

Säger godnatt med en cover av en favoritlåt.
Sov så gott så hörs vi imorrn! :)

Vår ♥

Saknar...

TORSDAG

Godkväll på er!
Hoppas ni haft en bra dag så här långt!
Idag så var jag somvanligt i skolan. Var en ganska bra dag även fast jag var trött... Efter skolan så var jag först i centrum med Lovisa för att kolla på lite kläder, sen gick jag till skolan och väntade på att Johanna från klassen skulle sluta. Musikalen i skolan började inte förens 17.00 så gick hem till henne och var där en stund. 
 
Musikalen höll på i ungefär 2 timmar. Trodde inte den skulle vara så lång!? Men den var bra iallafall. Alla sjöng superbra och var jätteduktiga. Hur kunde de??
Nu ska jag göra ett litet fotoinlägg.
Vi hörs senare! :)

Godnatt ♥

Ska gå och lägga mig nu. Är jätte trött eftersom att jag bara sov ungefär 6 timmar inatt. Fast kunde sova tillslut vilket var skönt. Imorrn ska jag upp klockan 6.30. Vet inte hur jag ska orka?!
Sen imorrn på eftermiddagen så ska jag antagligen gå och titta på min skolas uppsättning av en musikal. Sen ska jag göra svenskan och lite sådant.
Vi hörs då helt enkelt!
Godnatt och sov gott ♥
 

Timber - Pitbull Ft. Kesha (Tyler Ward & Alex G Acoustic Cover)

Frilufsdag

Goddagens på er!
Idag hade jag frilufsdag med skolan. Hade vandring. Tyckte först att det skulle bli jätte tråkigt att gå, fast det var helt okej faktiskt. Gick i två timmar sen åkte jag hem vid 12.00. Usch, vad jag ångrar att jag inte tog med kameran. När jag vaknade upp imorse så var det molningt och tråkigt så tänkte att det var lika bra att lämna kameran hemma, fast det blev ju sol iaf sen...
 
Inatt så kunde jag inte sova btw, haha var för varmt så jag gick ut till soffan och sov. Sov ungefär 6 timmar, fast är ändå ganska pigg. Konstigt!
Hoppas att ni har haft en bra dag.
Vi hörs :)

pink sky

 

snow

trött...

Bild från Dalarna
Idag var en ganska bra dag, har bara varit väldigt trött. Inte trött som i att jag snart måste sova och sånt utan bara trött på livet... Skolan tar ut musten ur mig att göra saker och ha kul. Istället så måste jag vara hemma och plugga... Usch, dessutom är jag trött på vintern...
 
Nä, det här ska inte bli ett sånt där vanligt deppinlägg. Har just kollat lite inspirationsbilder. Är verkligen sjukt bra att det finns sidor med sånt som gör en lite mer glad och taggad.
Imorrn har jag filufsdag på skolan. Jag ska vandra. Är inte så taggad inför det men det får bli som det blir.
Hoppas allt är bra med er!
Vi hörs senare :)

Måndag

Hejsan på er alla!
Hoppas allt är bra med er.
Med mig är allt bra, även om det är måndag... Hehe, brukar hata måndagar annars fast nu känns det ganska bra med en ny vecka och nya tag. Så dagen var helt enkelt bra, eller ja alltså skoldagen. Efter skolan åkte jag hem i stormen! Blev jätte förvånad över att det blåste så mycket som det gjorde, öronen värkte och håret blev kaos, haha. Huvudsaken var iaf att jag kom hem.
Sen dess har jag bara hållit på med datorn och lyssnat på musik.
 
I helgen sov jag ju hos Hanna, det var jätte mysigt. Vi spelade bl.a, sen pratade vi, åt en massa chips och godis och såg film. 
 
Aja, nu ska jag väl ta lite coca cola. Har varit sugen på det hela dagen, haha.
Vi hörs!