"
"

Höstkänslor

autumn feelings
 Klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån :)

Några favoriterlåtar jag just nu lyssnar på:

pluggdag

Hej hej läsare!
Det var längesen. Skolan har ju börjat och tyvärr så har jag inte riktigt haft tid till att blogga tyvärr. Har haft fullt upp i skolan. Idag har jag pluggat lusen av mig har pluggat så mycket att jag t.o.m fick ont i huvudet... Klart att man hade kunnat plugga lite mer men jag orkar inte. Iaf inte just nu när jag suttit med matten i 3-4 timmar. Har svenskan och engelskan kvar nu till imorrn så jag måste nog sätta igång och göra båda snart.
 
Hoppas att allt är bra med er också. Med mig är allt bra förutom då att det är lite stressigt med skolan, det brukar det ju oftast vara så jag är inte direkt överraskad. Sen har jag börjat lära mig lite nya saker på gitarren också så det gillar jag. 
Nu måste jag göra lite andra saker så vi hörs! :)

Wanties

Wanties
Klicka på collaget för att se vart allt kommer ifrån :)

TISDAG

Gammal bild på mig...
Idag var det skola igen och nya ämnen som jag inte haft förut på den här skolan. Har bl.a naturkunskap och historia nu. Iaf så kom jag hem nyss från kista där jag och min kompis Johanna var. Hon skulle kolla på ett par byxor. Sen kollade vi runt i lite butiker också. Gud vad snygga kläder det har kommit till hösten. Ville typ köpa ALLT!! :(( Klart att man får pengar snart men jag vill ha kläder nu...
 
Nu ska jag snart ta någonting att äta och sen ska jag blogga lite mer så vi hörs senare!

Fina typsnitt

Här är några favoriter jag har när det gäller typsnitt. Alla de här hittar ni HÄR :)

Lazy sunday

Hejhej läsare!
Idag var en sån där dag då man bara är hemma och bara myser och inte gör någonting alls. Har egentligen bara hållt på med bloggen och lagt in länkar till alla mina sociala medier jag är med på. Ni kanske ser det till vänster på menyn att jag lagt in alla jag är med på. Kan saknas någon som jag glömt bort men aja. Det är iaf gjort så det är ganska skönt :)
Tänkte fortsätta att hålla på med bloggen ett tag till men sen tror jag att jag ska se på någon film eller något sånt. 
 
Igår var jag på bröllopsfest hos en utav min pappas kusin så jag är ledsen att jag inte bloggade så mycket, det var iaf trevligt.
Men vi hörs senare! :)

It Was Always You - Maroon 5 [LYRICS + AUDIO HD]

Autumn

Åh, lite längtar man ju faktiskt. Tycker det är så fint när löven ändrar färg och då man kan mysa inne med filtar, varmt te och titta på en massa serier :) Fast vill absolut inte att kylan ska komma :( Eller att det ska regna varje dag. Annars så tycker jag att hösten är fin. 

Icecream