"
"

Onsdag

Godmorgon!
Idag börjar jag ju sent, 12.45. Så sjukt skönt att ha sovmorgon. Jag har ju bara 2 lektioner idag också. Svenska och matte. Efter skolan så får jag se vad jag hittar på. Skulle vilja fota lite. Har inte så många foton på mig själv nämligen och sen var det jätte länge sen jag fotade känns det som.
Skulle även behöva lite mer till bloggen.
 
Just nu sitter jag vid datorn och äter frukost. Egentligen skulle jag äta något mer ordentligt men jag orkar inte.
Vi hörs senare! :)
 

Sunset

 

höst

 

TISDAG

Hejhej!
Var en jätte skön dag idag. Hade bara musik förutom den andra lektionen som var mentorsgrupp :) Började 10.05 och slutade 14.15. Så skönt! 
Imorrn är en ännu skönare dag. Har bara två lektioner då, svenska och matte. börjar klockan 12.45 och slutar 15.15. Fatta vad skön dag! änsålänge så älksar jag mina tider. Iochförsig så har det inte kommit till språk och inviduell sånglektion, men ändå. Man får njuta så länge det varar. 
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har det trevligt.
Vi hörs senare!
 
 

Hur många kramar finns det i världen

Hejhej!
Förlåt att jag inte bloggade igår. Vi hade gäster här då så ville lixom inte vara osocial. 
Idag så var jag i stan med Hanna och fikade och såg på bio. Såg som ni kanske ser på rubriken och på bilden Hur många kramar finns det i världen. Ärligt talet så trodde jag att den skulle bli mer rolig och inte så seg som den var. Men den var ändå gullig :)
Nu har jag precis kommit hem och nu tror jag att jag kanske ska ta ett fotbad och sen lyssna på lite musik.
Vi hörs senare! :)

Popar veronica maggio

Hejhej! :)
Just nu ligger jag i sängen och popar Veronicas nya singel Sergels Torg. Jag älskar den! Så bra, fast ja hon brukar ju vara bra i vanliga fall. Jag gillar mest att hon sjunger på svenska, det blir lite mer personligt då.
 
Dagen idag var bra. Fick schemat, det var ganska nice faktiskt. Är bara det att vi typ ska få nytt om 2 veckor... Vill gärna behålla det här, jag börjar t.ex kl 12.00 på onsdagar och 9.30 på fredagar :) Däremot så hatar jag luncherna. Någon dag har jag bara drygt 20 min lunchrast. Hur ska man hinna äta, gå till skåpet och ta grejerna, sen gå till huvudbyggnaden där salen ligger på 20 min! :O Lite stressigt.
 
Idag hade vi även lite "lära känna övningar" och "namnövningar". Känner lite mer personer nu än igår så det var bra. Namnleken hatade jag däremot. Det var den när man ska vara i en ring och säga de namn som redan gått och sitt eget och jag var naturligtvis sist och alla 33 personer. Gissa hur lätt det var (not), men de andra hjälpte mig så då kändes det lättare.
Efter det så åkte jag hem och åt lite mellis. Var jätte hungrig för maten i skolan var hemsk idag! usch
Nu ska jag kanske snart cykla till Lina om det blir nått så vi hörs senare! :)
Haha oj, vad långt inlägget blev... Hoppas ni orkar att läsa.
 
 
 
 
 

I ♥ music

Ny klocka

Den här kom på posten idag. Hade först beställt en annan men när den kom så var den helt sönder. Glaset hade typ gått sönder i små små bitar och sen gick inte sekundvisaren runt så då fick jag en ny. Den jag egentligen skulle ha haft som var sönder var i silver fast i samma modell, den var slutsåld så därför blev det den här istället. Tycker den är asfin! Beställde den här för ungefär 500 lappen

music

flowers