"
"

Happy friday!

Åh, jag känner mig så himla glad idag och jag vet egentligen inte alls varför. Antagligen så är det för att jag bara har 3 "vanliga" skoldagar kvar, alltså med vanliga lektioner och att det bara är 13 dagar kvar till sommarlovet. Riktigt härligt! 
När från ni sommarlov? 
 
Sen så fungerar min design igen och min header syns. Riktigt glad & nöjd över det. Tack så mycket forumbilder.com!
Jag ska snart berätta för er vad jag ska hitta på i sommar. Det kommer bli så sjukt bra känner jag på mig!

Alva, Johanna och jag

Stressigt

Jag är ledsen att jag inte bloggat tidigare och att deignen är så konstig konstig. Min header har försvunnit och jag måste försöka att fixa det i helgen. Vet någon av er någon sida där man kan ladda upp bider i 1200 px? För det är det som har hänt. Den sidan jag laddade upp min header på förut har typ lagts ner...
 
Jag har väldigt mycket att göra just nu så jag kommer antagligen inte blogga förens imorrn eller i helgen. Vi får se. 
Vi hörs iallafall senare!

Beach look

beach
beach fashion

Bilder

TISDAG

Hej hej mina fina läsare! :)
Hur är det med er? Har ni haft en bra start på veckan? 
För mig så har det varit bra. Inte väldens bästa uppdatering på bloggen dock, och jag är ledsen för det... Men jag känner att jag mår bra och att skolan snart är över. Har däremot några grejer som måste vara inne. Sen är det ju bara att njuta av sommarlovet. Den 14.e juli får jag sommarlov. När får ni lov?
 
Dagen idag har varit ganska lugn, däremot så har jag kännt mig ganska konstig, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Men det måste nog bero på förkylningen. Är ju fortfarande inte riktigt bra. 
Men ni får ha det bra!  ;)
 

Flowerpower

Seriefreak

GODMORGON! :)
Jag vaknade för ungefär en timme sen av att jag behövde hosta. Ja jag är tyvärr fortfarande lite sjuk. Förkyld och hostig... Jag har typ bara sovit i ungefär 6 timmar bara för att jag var så hostig inatt så kunde inte sova. 
 
Igår var jag bara hemma, började på en serie, hehe igen... Revenge, någon som har sett den? Skit bra. Faktiskt lite som PLL men tvärtom... Typ Revenge vet man vem "boven" är men att de andra inte ska förstå det. Faktiskt väldigt bra! 
 
Idag ska jag plugga lite, sen vet jag inte riktigt. Skulle kanske med Hanna o shoppa. Men vi får se hur jag själv mår. Men skulle faktiskt behöve lite grejer. 
See you later alligator! 

Fortfarande sjuk...

Hejsan sötnosar!
Idag är det lite bättre men fortfarande inte bra... Usch, kan inte den här förkyldningen eller vad det är för något snart försvinna?? Idag ska jag bara vara hemma typ. Eftersom att jag är sjuk finns det inte så mycket att göra. Kanske går någon liten promenix också, men bara liten isåfall.  
 
Vad ska ni göra idag? 
Vi hörs senare! :)

Sjuk

Så idag är jag hemma. Har jätte ont i halsen och kan knappt prata. Usch, usch, usch att sjukdomar finns! Hade ju lite ont i halsen igår men idag så är det värre... Så idag är jag hemma. Ska försöka att göra lite läxor bl.a idrotten. Ska skriva om stress och stresshantering så det är väl bara att fortsätta, annars så tror jag mest att jag ligger i sängen, kanske läser lite och sådant. 
Men vi hörs senare! :)