"
"

Somewhere over the rainbow...

 

Länge sen...

Hej hej bloggläsare!
Var länge sen nu. Har egentligen inte alls tänkt på att blogga, sen har jag dessutom haft ganska lite inspiration de senaste dagarna. Vädret har varit ganska dåligt dessutom så har inte haft någon fotolust heller, men nu kände jag att det var dags. Jag håller även på att vänta på nya foton till en ny design som jag ska göra i framtiden. 
 
Jag har ju nu sommarlov sen i fredags, jätteskönt! Fast det känns inte som att det är sommarlov än... kanske är för att jag bara varit hemma hitills eller så är det för att det är ganska dåligt väder ute. Dåligt och dåligt, sommarvärmen finns inte där iaf. 
 
Idag kanske jag ska till stan. Har inte riktigt bestämt mig än. Annars så tänkte jag vara hemma och städa, såg på mitt golv i mitt rum igår och det såg helt förskräkligt ut så måste absolut städa någon dag. 
Men vi hörs senare! :)

Min nuvarande favoritlåt

Lediga dagar

Hej på er allisammans!
Den här veckan är riktigt skön för nu är jag ledig fram till måndag nästa vecka. Alltså är jag hemma 5 dagar, sen måste jag tyvärr återgå till skolan men sen fredagen den 13 så får jag sommarlov! Jätte skönt!
 
I helgen var jag på landet, blev skräpväder som vanligt så jag satt inne och läste min bok som jag hade med. Finns liksom inte så mycket annat man kan göra på landet, sen spelade vi kort och så.
 
Idag är jag ju då hemma, kan vara skönt men det kan också vara lite tråkigt mellan varven. Det beror ju på.
Igår hade jag bara en lektion!! En lektion! Det är typ jätte många dagar som går bort nu p.g.a studenten, men jag klagar inte.
Hoppas allt ät bra med er så hörs vi senare :)

Pattern

pattern