"
"

A feather


frost

 

Nu är det äntligen helg...

Hejhej!
Ja nu har skolan börjat så tyvärr har jag haft fullt upp med det och hann inte blogga då. 
Igår började den med vanliga lektioner. Ja, låt mig säga det att även fast att det bara gått 2 dagar så känns det som att det var en evighet sen jag började skolan. Dagarna går alltså sakta.
 
Dessutom har jag fått en förkyldning. Vaknade upp med halsont igår tyvärr sen har jag väl känt mig bättre idag dock, men ska ändå försöka att ta det väldigt lugnt nu i helgen. 
 
Nu har jag ingentling att skriva om direkt så vi hörs senare! :)
En gammal bild på mig

Home sweet home

home decor

Filmtips

Gone girl:
Sex Tape:
Begin Again:

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants (Official Video)

Tisdag

Hej hej!
 
Idag är det tisdag, känns lite konstigt för jag trodde det var lördag igår så det känns lite som en söndag idag. Idag ska jag vara med min kompis/syssling Hanna. Vi ska först åka och shoppa lite och sen så ska vi nog åka hem till mig och kolla på film.
 
Just nu sitter jag och dricker te framför datorn. Jag har blivit en riktig te-människa på sistone. Älskar verkligen te nu på vintern. Fryser hela tiden så det gör att jag blir varmare.
 
Igår var jag på middag hos min pappas halvbror så det var därför jag inte hann blogga, kom hem ganska sent också. Nu ska jag göra iordning mitt rum så vi hörs senare :)
 
Jag hoppas allt är bra med er och att ni får en riktigt bra tisdag!
Jag kommer nog posta några fler inlägg idag. Har lite tips och sånt som jag ska fixa så vi hörs senare! :)
Bild från Dalarna :)

♬♩

RED

Lady in red
Klicka på collaget för att se vart alla plagg kommer ifrån :)

Hemma :)

Hejhej läsare!
 
Kom egentligen hem igår, men sen beslöt jag mig för att ta det lugnt på kvällen och packa upp mina saker från Dalarna.
Nu är jag iaf hemma. Dalarna var trevligt. Firade nyår där. Juste god fortsättning på det nya året! Jag tycker själv att det är helt sjukt att det redan är 2015. Tyckte nyss att det var 2005 och det var ändå 10 år sedan! Ja åren går snabbt men jag hoppas och tror på att 2015 kommer att bli ett bra år. Jag har själv inte några nyårslöften. Har inte riktigt tänkt på något. Typ att vara glad och positiv och att njuta av livet. Har ni några nyårslöften?
 
Annars så gjorde jag väl inte så mycket i Dalarna. Jag spelade en massa kort, fotade och bara hade det mysigt. Juste byggde en snögubbe också, fast sen så smällte den bort när det blev plusgrader. 
Idag ska jag försöka att skriva en låt. Var ganska länge sen jag skrev något så det får bli min uppgift idag.
Vi hörs senare! :)