"
"

Tisdag

Har blivit helt lost på dagarna. Hehe, trodde typ att det var torsdag nu. Sånt händer ju när man har lov. 

Iaf så har jag idag varit hemma först. Sen skulle jag till tandläkaren, tänderna skulle typ bara undersökas. Man trodde ju att det kanske skulle bli några hål och sånt men nej. Visst är jag nöjd över det men undersökningen var typ 3 min. Tandläkaren som jag har kollade mina tänder skitsnabbt sen fick jag gå liksom. Kändes onödigt att jag ens gick dit, hehe. 

Sen så åkte jag till stan med pappa. Vi åkte till bokrean, fast märkte rätt snabbt att jag hade ganska mycket böcker av de dom fanns på bokhandeln. Är bara det att jag aldrig får tid till att läsa. Annars hade jag nog läst mer. 

Nu är jag påväg hem, sen ska jag äta och sen packa till imorrn, åker nämligen till Dalarna då. 

Vi hörs senare! :)

Godnatt

Är jätte trött nu, kanske inte är så konstigt när klockan är halv två på natten... Fast var trött typ redan vid 22.00 tiden också men har inte orkat lägga mig förens nu. Fastande framför lite bloggar och sånt som vanligt. 

Idag gick jag på en liten promenix, annars har jag väl inte gjort så mycket. Jag känner att jag har ett väldigt intressant liv, hehe not.  

Uppdaterar mer imorrn!
Godnatt och sov gott :)

Pharrell Williams - Happy (Official Music Video)

Blir så glad bara jag hör låten :D

Serietips

Har just börjat kolla på teenwolf, är helt fast. Är redan inne på 3.e säsongen som fortfarande pågår. Trodde först att serien skulle vara lite larvig och sånt men så var den inte. Måste även säga att den senaste säsongen inte är så bra som den första och andra, fast man vill fortfarande veta vad som kommer att hända! Är så spännande. Rekommenderar verkligen Teen Wolf.

Hej hej! :)

Hej på er söta bloggläsare! :)
Idag är väl ännu en dag som jag är hemma. Fast tänkte kanske ring någon och fråga ifall någon vill vara med mig. Fast är ganska många utav mina vänner som är borta. Ifs kan jag förstå det. Ska ju själv till Dalarna på onsdag. Hehe, här klagar jag på alla och så ska jag själv också bort om 3 dagar... 
 
Jaja, iaf så ska jag nog snart ringa Alva och se om hon är hemma. Var jätte långe sen jag träffade henne...
Vi hörs!
 

Filmtips

 

♥♥♥

Lördag

Hej hej!
Idag har jag bara varit hemma och ska nog bara vara hemma också. Har fotat lite. Fotade bl.a bilden som är i det här inlägget. Blev ganska nöjd över bilderna. Önskade bara att jag hade tagit mer, fast batteriet tog slut i kameran. Egentligen så ville jag bara kolla så att kameran fungerade. Tog nämligen några foton här om dagen på blommor och lite sånt men alla blev suddiga. Kameran kunde liksom inte fokusera. Men nu verkar den funka.
 
Är ganska seg idag, vet inte vad det beror på för vaknade ganska sent idag... Är väl bara det att jag inte gått ut på ett par dar. Måste antagligen gå på en liten promenix idag. 
Nu ska jag göra lite fler intressanta inlägg och sånt.
Vi hörs!
 

Music

Fredag

Hej ni!
Idag har jag studiedag vilket menas att jag får vara hemma från skolan, haha ifall ni inte visste ;)
Vaknade klockan11.00 idag. Så himla skönt att äntligen få sova. Sen dess har jag städat mitt rum och sorterat lite kläder. Märkte när jag gick igenom mina lådor att jag har ganska mycket kläder som jag absolut aldrig använder. Slänge vissa strumpor och linnen som hade hål i sig. Varför ska man ha kvar de liksom??
 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på Katy Perrys första skiva "One of the boys" Tycker den är den bästa skivan hon gjort.
Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare!