"
"

candle

Mys med ljus, julmusik och julmust. Mer mysstämning kan det inte bli!

Gullan

Så i helgen var jag ju i Dalarna och hälsade på min mormors vän Keinths hundvalp. Hon är 9 veckor heter Gullan. Hon var så sööt! Ville bara hålla om henne hela tiden. 

filmfredag

I rymden finns inga känslor:
The art of getting by:
Footloose (2011):
sandor slash ida:
 

Trädgården en fredag

Saknar sommaren♥

Fredag

Hejhej! :)
Äntligen så är det fredag! känns superbra. Dessutom så har jag två inställda lektioner idag så börjar 12.45 och slutar 13.30 typ, så skönt! Har alltså bara matte.
Så gick ner till stationen för några minuter sen. Tydligen så trodde jag att jag började 11.45 istället för 12.45, hehe så då fick jag gå tillbaka hem igen. Maja med ingen koll, hahaha. Tur att jag har så nära stationen så att jag hann gå hem.
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och har datorn i famnen. Ja, vet inte vad jag ska göra så därför så fick det bli blogga. Ska kanske lägga ut lite filmtips och sånt också. 
Efter skolan så ska jag fika med Hanna, vi tänkte gå på Cashing fire på bio men alla kvällsvisningar var fullbokade och sen så har jag inga pengar, eller har har jag väl men det är inte direkt mycket. Så därför så kanske vi ska se den nästa vecka eller nått. Vill iallafall se den! Sjukt taggad! 
Imorrn så ska jag till Dalarna. Vi ska hälsa på Kenth och mormor. Är där över natten så kommer inte att blogga fören på söndagen...
Jag kommer blogga ikväll iallafall så vi hörs då!
Gammal bild som vanligt, men blir snart nya. Ska ta några några i dalarna :)

Adam Barnes - She Will Stay Beneath The Moon

Hemma idag...

Mådde inte så bra idag, vaknade upp med världens mensvärk och huvudväkt så därför ringde jag mamma och frågade om jag fick vara hemma idag så då blev jag det, sen så har jag inte gjort så mycket. Kollat på ett par avsnitt utav Gossip Girl, saknar det sjukt mycket ♥ Bästa! Sen så har jag mest legat i sängen och tagit det lugnt framför datorn. Just nu äter jag choklad och har precis tittat på nya Ravenswood avsnittet, hoppade till flera gånger, läskigt ju haha. 
 
Nu ska jag läsa lite bloggar och försöka att göra 1-2 inlägg till bloggen innan dagen tar slut. 
Vi hörs!
Gammal bild... Usch, jag behöver verkligen ta nya bilder. Känns som jag tar in gamla bilder på bloggen hela tiden. Måste bli ändringar på det! :)

Fall Out Boy - Alone Together

Frost

Dalarna