"
"

Jag på youtube

kolla vad jag hittade när jag sökte på mig själv på google. Lite överraskande att någon hade lagt upp mig på youtube. Vet inte alls vem det är. Men ja... Jätte dålig bild, men ni hör min röst iaf. Det här var för ungefär ett år sen på FN-dagen då jag sjöng inför hela skolan. 

Yesterday

 

Pretty in pink

Pretty in pink
 

PICTURES

Ute i solen :D

Nu är jag ute i solen. Har svenska nu. OMG så skönt. Äntligen känns det som vår! Skulle egentligen jobba nu men har glömt materialet hemma... Slarvmaja som man är.
Bloggar senare! :)

Haha knäppt inlägg men var på blogghumör.

Vårkänslor

GODNATT

Min dag idag har varit seg. Jätte seg... Känns som om det har gått hundra år sen jag vaknade imorse. Lite knäppt va? Idag har jag inte gjort någonting alls. Hela dagen har jag gått runt osminkad i hästsvans och pyjamas, inte ansträngt mig någonting. Halsen känns lite bättre nu så ska nog gå imorrn, men har väldigt ont i örat. Får alltid det när jag blir sjuk...  
Nu har jag nyss sett några avsnitt utav 90210 och nu ska jag snart sova. 
Godnatt! ♥

GODMORGON

Jag är ledsen att jag inte bloggat så bra på sistone. I helgen så hakade vår närverk upp sig och blev jätte konstigt. Väldigt segt och irreterande. Men nu verkar det funka igen :)
Min helg har varit bra. Jag har shoppat med Hanna. Spenderade väldigt mycket pengar. men köpte de saker jag ville ha. Köpte en svart kofta, fundation, örhängen och en skiiit snygg plånbok. Blir kanske bilder senare. 
Idag vaknade jag upp med halsont och huvudvärk. Kände mig seg igår också så var lika bra att jag stannade hemma. Nu hade jag tänkt att beställa min balklänning och sen kolla på lite serier. har lite läxor att göra också men det blir väl frammot kvällen... 
Ha det gött! ♥

Sunset

♥spring♥