"
"

Shakira - Empire

Funderar...


Funderar på att klippa mitt hår till sommaren. Typ axellångt. Tror det skulle bli snyggt fast jag vet inte... Skulle även behöva få bort mina slitna toppar. 

Fashionista

 
outfit4

Bilder från idag

 

Äntligen fredag!

Äntligen är den här veckan slut! Den har varit så sjukt jobbig, både mentalt och fysiskt. Har typ pluggat varje kväll den här veckan och stressat som en dåre... Nu har jag två veckor framför mig med bara musik, en och en annan språklektion också :) Sen så är det looooov!
Dagen var väl bra antar jag förutom det att jag försov mig imorse med en halvtimme och att jag höll på att missa tåget. Fast jag hann.
Har nyss kommit hem från en liten fotorunda jag tog. Blev sjukt bra bilder så ska lägga in de så fort jag är klar med det här inlägget.
Vi hörs senare hörrni! :)
 

Inspiration

skön dag

Hej hej! :)
Dagen idag har varit bra. Hade utvecklingssamtal idag men allting såg bra ut. Det tog typ bara en kvart så var väl lite meningslöst men det gick iaf bra, efter det så slutade jag, var väl typ vid halv ett tiden. Innan samtalet hade jag tre lektioner, gitarr, sång och matte så dagen var kort och bra. Hade egentligen slutat 16.20...
 
Igår bloggade jag inte eftersom att jag hade en massa plugg att göra. Det har jag egentligen nu också men jag orkar inte! Jag är så sjukt trött på skolan. Fast ska väl snart ta tag i det... 
 
Vi hörs senare hörrni! ;)

stripes

 
stripes
stripes3
stripes1
 

FlowerPluggdag


Hejhej!
Så idag så tog jag en pluggdag, läste lite, pluggade lite glosor och sånt. Sen tittade jag på lite film också :) har just sett ett avsnitt av OTH och ska nu sova. Ska upp 8 imorrn bitti så ät väl lika bra. 

Vi hörs imorrn helt enkelt.
Godnatt och sov sött!