"
"

Bloggpause

Jag tar en liten bloggpause de här sista veckorna på sommarlovet. Kommer kanske tillbaka sista veckan innan jag börjar gymnasiet. Känns fortfarande sjukt att jag säger det men ja, jag ska börja i gymnasiet!!! :O
Men vi hörs väl om ett par veckor!
Ha ett bra fortsatt sommarlov!

valmo

 
 

Hemma igen

Nu är jag hemma efter att ha varit på landet i en vecka. Kom hem igår kväll. Där spelade vi kort, jag fotade en massa, fikade mammas gamla lärarkollegor, shoppade, åt glass, solade och bara hade det allmänt trevligt. 
Vi hade vår "tjejvecka" som vi alltid brukar ha på sommaren. Dessutom så ska vi dit igen om en vecka. Fasdt då hittar vi säkert på andra saker.
Så nu ska jag typ vara hemma till nästa lördag. Får se vad jag hittar på då...
 
Idag vaknade jag kockan 10.30. Sov inge bra inatt, eller jag sov men det tog väldigt lång tid innan jag somnade. Klockan 3.00 inatt tror jag det var... 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen. 
Ha det bra så hörs vi senare! :)
 
 

Solar

Är just nu på landet och har det härligt :) känns jätte bra just nu. Solen lyser och det är 23-25 grader varmt. Just nu så solar jag och läser min bok.
Ha det bra!

Påväg till landet

Som ni ser på rubriken så är jag just nu påväg till landet, där ska jag vara i en vecka. Jag ska försöka att uppdatera lite då och då från blogg.se appen :)

Men vi hörs senare :)

OneRepublic - Counting Stars

jag har typ blivit ett One Republic fan nu. Lyssnade på deras senaste skiva igår på Spotify, verkligen skitbra! Den här låten är en utav mina favoriter från skivan :)

Inspo

Alla bilder är från weheartit.com

Mer neutralt

Så bytte snabbt header och bakgrund till den här som jag har nu. Ville ha lite mer neutralt och sånt.
Vad tycker ni? Blev det bättre eller sämre? ;) 
 
 
 

Tillbaka, fast inte så länge...

Jag vet att jag inte bloggat på hurlängesomhelst, men jag har varit borta i Dalarna så det är därför. Var borta i 5 dagar. Det kommer typ vara såhär i sommar, en vecka borta, tre dagar hemma och sen så igen o.s.v o.s.v... Så därför blir det lite svårt för mig att hålla uppdateringen uppe. Men de dagar jag är hemma kommer jag ju såklart att blogga :) 
I Dalarna gjorde jag inte så mycket, spelade kortspel. Jag vann i plump en gång, haha stolt! Sen var jag ju hos mormor också. 
 
Idag så ska jag äntligen få hämta min iphone som har varit på service i en vecka. Just nu har jag haft min gamla HTC som inte alls är bra. Den ringer typ upp folk automatiskt utan att jag själv gör något, creepy! 
Men vi hörs senare! 

inspo