"
"

Gott nytt år!

2014 here we come! 
Är så taggad inför det nya året 2014, får se vad som händer då. Tror att det kommer bli det bästa året någonsin!
Gott nytt år på er alla! :)

sunset

Rihanna - What Now (Official)

 

inspo

3 saker ni kanske inte visste om mig

•Jag hatar tröjor som kliar. Är jätte känslig för det och så fort jag dragit tröjan ovanför huvudet förstår jag direkt om den kliar eller inte..

•Mina ögon börjar alltid tåras när jag blir trött! Och fattar absolut inte varför. De flesta blir ju röda typ men mina börjar tåras... 

• Jag hatar att ha oplattat år, mitt hår står ut åt alla kanter annars. Dessutom så sparar jag mitt hår nu så har inte plattat det på ca 2 veckor och det är jätte svårt att låta bli!

•Jag älskar att vara uppe sent på kvällarna och sova ut på mornarna. Haha typ som nästan varje tonåring?! Nej men jag älskar att sova ut.

•Jag älskar att läsa precis innan jag ska sova. Läser annars inte typ. 
 
 

Karmin - I Want It All (audio)

Saknar...

Åh, sommar!

Märkte precis en sak...

Godmorgon! :)
Jag märkte precis en sak. Gick in på min gamla blogg för att hämta lite bilder och jag bloggade ju jätte mycket då! Hur hade jag tid med det?? Undra varför jag inte gör samma sak nu... Så därför tänkte jag att jag skulle satsa lite mer på bloggen kanske. Brukar inte gå så bra men ska iallafall försöka. Och var dessutom mycket mer fotoinlägg. Är också det att jag har alla mina bilder på den stationära datorn och inte på den bärbara där jag oftast bloggar.
 
Aja men iaf så ska jag till Dalarna ikväll. Ska fira nyår där så därför måste jag börja packa snart. Först ska jag göra lite tidinställda inlägg.
Vi hörs!
 
 

Hejhej!

Jag har nyss vaknat. Kändes lite konstigt att vakna 12 men var så himla trött igår kväll så förstod nästan att det skulle hända. 

Igår så åt jag middag och började kollade på HIMYM hos Hanna. Åt jätte mycket så mådde nästan lite illa när jag kom hem. Juste sen fick jag även en julklapp av henne. Fick ett läppglans fast med två läppglans i ett, 2 nagellack och en eyeliner till. Så har tre stycken nu. Haha, behöver verkligen inte köpa eyeliner på ett tag nu! Men hade det jätte mysigt. Sen började jag somna så då åkte vi hem vid 00.00.

Hanna & jag