"
"

Måndag

Hejhej!
Hoppas ni har haft en bra helg.
Jag hade en ganska bra helg. Pappa var borta så jag och mamma var hemma och hade en liten "tjejhelg" I lördags så var jag och mamma och shoppade, köpte bl.a ett par nya skor. I
går städade jag mitt rum och sånt. Tänkte att jag skulle plugga men orkade inte men ska försöka att sätta mig med böckerna idag istället. 
 
Dagen idag var bra. Var ju då somvanligt i skolan. Fick veta att jag tydligen ska ha nationellt prov imorgon i engelska, och det fick jag veta idag! Fast det är ju ändå något man inte kan plugga till.
Hoppas ni haft en bra dag så här långt!
Vi hörs senare! :)
Vill ha sommarlov! :)
 
 

Sporty

sporty

Fredag ♥♥♥

Känns jätte bra att det är fredag idag, dessutom lyser solen och det är väl ganska varmt eller? Ja, temperaturen har jag väl inte riktigt koll på men det känns som att det här kan bli en bra dag. Super skönt med helg, fast det dåliga är då att jag måste fokusera på pluggandet i helgen. Har bl.a matte, svenska och samhällskunskap att göra.
Idag har jag inställd svenska så börjar 12.45. Jätte skönt, fast går till 16.00... Sen ska jag väl hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra på kvällen idag för har liksom ingenting planerat men jag får väl se. 
 
Nu måste jag gå och göra mig iordning,
Hoppas ni får en fortsatt härlig fredag!

Music

Alla bilder är från Weheartit

Pretty in pink

Pretty in pink
Klicka på collaget för att se var allt kommer ifrån ;)

Så var påsklovet slut...

Nu är påsklovet slut och man måste tillbaka till skolan igen. Började ju igår egentligen men pluggade hela kvällen så var därför jag inte bloggade. Har ganska stressigt i skolan nu och det kommer det även bli framöver, har t.ex nationella proven som kommer i maj osv. Har redan ett prov imorrn, inte nationellt då utan i Italienska så måste försöka att plugga så mycket som möjligt ikväll.
 
Idag börjar jag sent så det är därför jag fortfarande är hemma, däremot så måste jag snart gå till tåget så det här blir ett ganska kort inlägg.
Vi hörs senare!
 

Pink flowers

 

Fotorunda i värmen

flowerpower

blommigt
Klicka på collaget för att se vad allt kommer ifrån :)