"
"

Lördagen

Hej hej alla fina läsare!
Idag så har jag och familjen varit på Stalans och köpt en fotpall till får stol och en matta till hemmet. Sen har jag dessutom skickat en skattesedel till kommunen angående mitt sommarjobb så det är mycket som har hänt idag. 
Igår så hade jag bara en lektion i skolan. Hade bara kulturhistoria ochs en fick man gå hem. Jag satt dock kvar med Benjamin i klassen och pluggade en massa synonymer som jag som tur är snart klar med. Var ungefär 8 hela sidor med synonymer man skulle fylla i. Efteråt så åkte jag hem och tog det lugnt med avsitt av Gossip Girl. Har redan sett hela serien men jag passar på att göra det igen bara för att den är så bra. Någon känner igen sig i det att man är ett stort seriefreak, men samtidigt vad skulle man göra utan serier??
Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi senare! :)

BIRDY + RHODES - Let It All Go [Official]

Inspiration till hemmet

home inspiration
 

Genom ett objektiv

Sol, vind & vatten

 

Skolstart

Hejhej!
Har ni det bra i sommarsolen? Det har iallafall jag.
Vad har hänt sen sist då? Jag har börjat skolan vilket jag gjorde i Fredags, var bara ett litet upprop som vi hade + lite ny info. Var väl där ca 2 timmar. Sen på kvällen hade jag både Lina och Frida hemma hos mig. Vi åt middag, kollade på film och hade det allmänt trevligt. 
I lördags så var jag på badstranden med Lina och idag ska jag också till badstranden. Tyvärr har jag börjat fått lite ont i halsen såhär lagom till skolstarten. Lyckat där förkylning, men jag hoppas att den bara är en liten sak och inte någon som är långgående.
Ja, men ni får ha en bra söndag så hörs vi senare! :)
Bild på mig från förra sommaren
 

Vi kommer alltid ha Paris

Bild från Paris

Vid havet

Bilder från förra sommaren

Sista sommarlovsdagen...

Hejhej!
Idag är sista sommarlovsdagen vilket verkligen gör mig lite ledsen. Även fast jag också kan säga att det ska bli ganska skönt att komma in i samma vanor man haft och att träffa alla igen.
Jag är dock redo för ett nytt läsår. Tror dessutom att det kommer gå hyffsat snabbt. Jag har mer panik över vad jag ska göra efter trean... Ska man plugga eller ska man ta ett sabbatsår och resa eller jobba?? men det får man väl lista ut medans resans gång.
 
Ja idag så har jag inga direkta planer mer än att planera lite inför skolstarten och ta det ganska lugnt. Kanske blir bad också men vi får se.
Vi hörs senare!
Bild från öregrund
 

Till stranden (igen)

Det blir mycket badande nu känner jag, men jag klagar fortfarande inte. Måste ju somsagt passa på nu när det verkligen är toppväder och sommaren har kommit. Tyvärr så har den kommit lägligt till skolstarten och jobben. Jag har ju iallafall två hela dagar kvar till min skolstart. Är superskönt att man iallafall kan njuta av de sista dagarna ute i solskenet. 
 
Igår så bloggade inte jag. Dels för att jag faktiskt inte hade någon lust eller inspiration och dels för att jag i princip bara var hemma vilket hade blivit ett tråkigt inlägg om hur jag bara satt inne hela tiden... 
Såg på idol på kvällen dock vilket är riktigt kul. Vissa fattar man ju inte varför de är där överhuvudtaget. Aja men det var någon kille där på slutet som var sjukt duktig tyckte jag. 
Nu ska jag snart bege mig så vi hörs senare! :)