"
"

Bloggpause

Tar en liten bloggpause över lovet bara så att ni vet. Ska ju till Dalarna, mormor till slutet och sen så ska vi även packa och ha gäster här så jag kommer helt enkelt inte ha tid att blogga. Men kommer ju naturligtvis tillbaka efter lovet med nya bilder och så från lovet. 
 
Ha det så bra sålänge så hörs vi! :)
Jag hoppas ni får ett jätte bra sportlov!

Ny header och bakgrund

Har ändrat headern och bakgrunden nu. Vad tycker ni? Hiss/diss? 
Jag tyckte att det blev ganska bra. Fast är bara tillfällig. Sen när våren kommer så ska jag ändra till en "vårigare" och "grönare" header. 
Men kommentera gärna vad ni tycker!

Måndag + lov! :D

Åh, så skönt med lov. Jag är typ den ända som ska vara hemma ii vårt land sverige den här veckan toro jag efter allt som jag sett på bloggar, TV, hört på radio m.m. Ja, det är ju många som åker till t.ex Thailand, egypten eller alperna. Medan jag sitter här i kalla Sverige. Men jag ska ju få åka senare ;) Dessutom så är det min födelsedag om 17 dagar så nej, det vilar inga ledsamheter. 
 
Ja, idag är det måndag :) Skönt ändå på något sett. Då känner man att lovet äntligen har startat. Hemma idag, men jag mår mycket bättre. Så det är skönt! Idag har jag sett en film, kollat på min nya serie: Once upon a time och lyssnat på musik. Känns bra!
Men vi hörs senare!
 
Kram

Bokad resa till sardinien

Mamma och jag ska åka till Sardinien 1 vecka i sommar. Härligt, härligt! :) har kollat bilder på Google bara för att få längta lite! Och åh, vad härligt det ser ut. Haha vill dit nu. Fast ja, är bara typ 5 grader där :P igen Italien men vad gör det? Älskar ju landet! Funderar kanske t.o.m att flytta dit någon gång i framtiden... Men vi får se. Måste ju lära mig italienska också då.

Bilder från google:

Frost

2013-02-23

Saknar...

vad ska jag blogga om?

Jag har inte så mycket inpiration just nu till bloggen. 
Så därför frågar jag er. Vad tycker ni jag ska blogga om. Jag har har tänkt ett förslag som ni kanske skulle gilla men det skulle bli jätte pinsamt för mig. Att göra typ videos på när jag sjunger och spelar gitarr. Men somsagt jag vet inte. 
Isf blir det ju såklart videos när jag blir frisk ;) 
 
Vi får se helt enkelt...
 

Bästa filmen jag har sett på länge...

The lucky one:
Såg en så sjukt bra film nyss. OMG den bästa filmen jag har sett på länge. Och Zac Efron är så snygg! Haha, håller någon med? Och har ni sett den. I fall inte gör det! 

Δ