"
"

Torsdag

Hej hej! :)
Har ni haft en bra torsdag?
 
Min dag var sådär. Var seg hela dagen. Var tvungen att gå upp extra tidigt imorse eftersom att pendeltågen inte går på 4 dagar eller nått. Iallafall så vaknade jag runt 6.30 imorse av att alarmet på mobilen gick, och sen på något konstigt sätt så stängde jag av det, haha vet inte hur jag lyckades med det. Sen somnade jag såklart om igen då. Typiskt mig. Det var iallafall tur att mamma väckte mig en stund senare. Annars så hade det gått illa.
 
Resten utav dagen var jag jätte trött, kändes som att jag gick i koma ett tag... Sista lektionen var inställd så jag slutade hyfsat tidigt. Kom hem vid 14.00. Sen tog jag min gitarr och övade på några låtar. Efter det så lyssnade jag på musik och vilade.
 
Nu ska jag gå in i köket och ta mig någor litet att äta.
Vi hörs imorrn!
Godnatt♥

Hiss/diss, hösten

HISS:
 • Kan vara inne och mysa. 
 • Blir fina kort på fina löv m.m. Alltså färgerna.
 • Filmer och serier börjar igen :) 
 • Varma bad/duschar.
 • Man får äntligen använda snygga jackar, halsdukar, skor, mössor, tröjor m.m :)
DISS:
 • Kylan...
 • Att sommaren är slut.
 • Mycket att göra i skolan. 
 • Att tågen inte går som de ska, fast ja det är ju förstås inte pga hösten utan att det ska bygga om spåren, men lägger det på diss iaf eftersom att det händer nu.
 • Förkyldningar som börjar sprida sig. 
 • Att man för varje gång man ska ut behöver sätta på sig så mycket lager kläder.

Inspo

Bilder från Weheartit :)

Måndag

Hejhej!
Idag har varit en bra dag! Hade en inställd lektion idag, idrotten vilket var ganska skönt. Hehe, hade 2 och en halv timmes rast, sjukt nice! :) Sen så hade jag samhällskunskap och engelska.
När jag kom hem så lyssnade jag lite på musik, läste lite utav svenskaboken som vi ska läsa till nästa vecka och sådant. Efter det så åt jag och nu ligger jag här. Har precis läst lite bloggar och lyssnat på en låt om och om igen som jag ska lära mig till imorrn, men den börjar fasna nu. 
Snart så ska jag gå in till vardagsrummet och kolla lite TV. Måste även plugga lite italienska till imorrn. 
Vi hörs imorrn eller nått... :)

Sardegna ♥

Fredag

Äntligen helg! Känns superbra :) Iförsig så har faktiskt veckan gått ganska fort vilket också känns bra. 
Dagen idag var väl sådär, hade matteprov idag vilket gick sådär. Är lite irreterad på min mattelärare som inte sagt att det var matteprov för det första utan att det bara stod på planeringen, för det andra så hade jag pluggat på det kapitlet vi hade gått igenom och så kommer helt andra frågor om allt annat, var t.ex tal som 1298,98x3090,9. Och det skulle man beräkna UTAN RÄKNARE! Hur kul var det på en skala... Fast med uppställning så fukade det ju, ändå så kändes det lite surt att jag hade pluggat på helt fel saker.
Annars så var dagen lugn och bra :)
 
Efter skolan så träffade jag Alva. Har typ inte träffat henne på sjukt länge så det var kul att se henne. Vi snackade lite, kollade på några youtubeklipp och sånt.
Nu så ska jag sätta på någon film, sen så ska jag nog kolla på några avsnitt av desperate housewives.
See you later!
Jag och Alva :D

P!nk - Who Knew

Torsdag

Åh, snart är det heeeelg! Kan inte fatta hur snabbt den här veckan har gått, men det är ju bra :)
Idag var en kort dag, tack och lov kan man säga. Hade Italienska, Engelska, samhällskunskap och musikteori och gehör. Var en ganska bra dag faktiskt.
 
När jag kom hem så spelade jag ett sjukt kul spel på mobilen som jag tog hem igår. Den heter Plants VS Zobies. Sjukt kul och beroende! Sen läste jag lite på en bok som vi sedan ska analysera i svenskan. Har bara kommit till kapitell 3... och vi ska typ vara klara med boken nästa vecka :O Lite stressigt kanske. 
Aja, sen så tvättade jag ansiktet. Har typ börjat fått jätte mycket finnar på senaste tiden. Hatar de små rackarna som dyker upp i ansiktet stup i kvarten!! :( Har väl alltid haft fet hy men så här har det inte varit på ganska länge.
Nu lyssnar jag på musik och snart ska jag skriva lite mer inlägg som ni får, bra va? ;)
Vi hörs!

flowers

 

inspo