"
"

AVERY "GO SCREW YOURSELF (GSY)" - Acoustic version

Med teet i hand och en tidning att läsa...

Så ligger nu i sängen och har precis druckit lite te och läst nya Frida som kom i brevlådan idag. Blir allitid glad då :D Har precis ringt lite samtal med Lina också. Men ja, jag mår bra nu. Fortsatt lite stressigt i skolan men nu har jag iallafall bockat av en sak: Uppsatsen om andra världskriget är äntligen klart. Har skrivit 4 och lite till A4 bara om slutet på andra världskriget på datorn. Jobbigt, jobbigt. Men känner mig väldigt stolt nu i efterhand! 
 
Jag ska faktiskt snart stänga ner datorn och gå och lägga mig. Sov i 5 timmar inatt. Kunde inte alls sova i mitt rum så gick och sov på soffan ist. Måste sett väldigt kul ut, haha. Sen har tydligen mamma och pappa skapat en ny regel om att jag inte får använda bärbara datorn efter 21.00 typ. På helger också! :( Fråga mig inte varför...
 
Men nu så ska jag fortsätta läsa FRIDA så hörs vi!

We ♥ it

I ♥ listen too music

Godnatt sötnosar!

 

Music, music, music ♥

Bättre nu

Dagen idag har väl varit sådär. Däremot var jag alldeles förstörd imorse, eller jag kände mig som det iaf... Det är bara det att jag känner mig lite splittrad och stressad. Är otroligt mycket nu. Nationella proven börjar bl.a om en vecka, gymnasieval, läxförhör och uppsatser. Ja det är mycket, men jag tänker ändå på sommaren och att den faktiskt snart kommer + min födelsedag m.m. Jag älskar att ha någonting att se fram emot :)
Se frammåt. Det är allt du kan göra!
Sm:)e

♥ summer

Sometimes I broke...

Goodnight sweeties!