"
"

på stranden i Danmark

Snart hemma! :)


Hej hej på er!

Det var några dagar sen vi hördes. Sist var väl när jag var påväg till Dalarna. Nu är jag istället i bilen påväg hem. Har nu varit borta i 5 dagar. 3 i Dalarna och 2 på landet. Har varit jätteskönt väder så det har varit jätte bra. Har däremot inte gjort så mycket... Badat och spelat kort typ. Ska iallafall bli jätte skönt att komma hem :) 

Ska försöka att imorrn göra en ny design till bloggen. Får se hur det kommer att gå. Har somsagt lite nya bilder från sommaren som jag vill ha med.

Men vi hörs senare!

Sunset

 
 

Påväg till Dalarna

Sitter nu i bilen och är påväg till mormor uppe i Dalarna. Har nu varit två dagar på landet med 33 graders värme. Sjukt härligt fast kanske lite för varmt för min smak. Badade och solade iaf fast känner mig fortfarande inte riktigt brun.

Känner mig så trött på att åka bil. Har suttit här i baksätet en hel del i sommar. Nu har vi tydligen också åkt fel så nu sitter jag väl 1 timme till här. Härligt härligt (not) aja bara man kommer fram någon gång så klarar jag mig. 

Tänkte att jag skulle posta någon ny bild från systemkameran men vet inte hur man gör sånt från mobilen så får bli en gammal bild istället. 
Vi hörs!

Vägen mot danmark

Här är vi nära skåne hos min mammas väninna. Huset var bara några meter från havet :)

Gräslök

 

Mot landet

Nu ska jag till landet och sen till Dalarna. Har fixat ett par tidsinställda inlägg som kommer upp men sen kommer jag nog blogga från mobilen även :)
 
Ha det gott så hörs vi! :)

Danmarksresan

Så jag tog rätt många bilder från min resa men tänkte att innan jag la upp specifika bilder så får ni några favoriter från resan i ett collage så länge. Ska såklart posta fler bilder men gör det isf senare. Nu bär det av till landet och sen Dalarna. Bloggar troligtvis från mobilen. Kommer hem sen på måndag så då får ni mer bilder från sommaren och danmarksresan. 
 
Tack och hej leverpastej så länge då! :)

Colbie Caillat - Try

Just hold on were going home


Hejhej läsare! 

Idag åker jag äntligen hem. Har varit borta rätt länge nu så ska bli rätt skönt! 

Jag har nu sovit borta på 3 ställen. Först åkte vi ner till Skåne och sov en natt hos mammas väninna. Sen så bodde vi ju såklart i Danmark 3 nätter och nu sov vi i Västervik en natt så 5 nätter har jag varit borta. Har Ifs varit jätte mysigt men man har ju lite hemlängtan. Ska bli jätte skönt att sova i min säng framförallt. 

Nu sitter jag då i bilen. Har fortfarande en ganska lång bit kvar men det är beräknat att jag ska komma hem vid 5 tiden ikväll. 

Ni får ha det så bra så hörs vi!