"
"

Cozy times

cozy times

I'm back!

Hej läsare!
Har varit tomt här på bloggen länge nu. Somvanligt så har skolan kommit lite ivägen. Dessutom så har jag ju varit sjuk (fast det visste ni ju) För då bloggade jag väl? Eller. Jag minns faktiskt inte riktigt när jag bloggade senast :O Då måste det varit ett tag sen. Iaf så är det idag måndag och den här dagen var väldigt bra. Hade Luciaträning dock!! Lucia, mitt i sommaren typ?!! Men ja det var väl kul... 
Sen så pluggade jag lite när jag kom hem och sånt och nu sitter jag här vid datorn.
 
I helgen var jag hos Hanna och sov över hos henne från fredagen-söndagen. Vi tittade på en massa filmer, åt supergod mat och sen gick vi på en liten fotopromenad. Igår så pluggade jag hela dagen från morgonen till kvällen. Stört jobbigt men sakerna måste bli gjorde så är det bara. Kände mig dock väldigt stolt när jag väl hade gjort allt plugg :)
Nu ska jag försöka att göra lite fler inlägg. Är just nu jätte sugen på att blogga.
Vi hörs senare!

Höstbilder

 
 
 

Dag 3-En person jag vill träffa just nu

Fortsätter som vanligt med min fina lista och idag är det då dag 3. 
Jag vill inte bara träffa en person just nu utan flera utav mina vänner. Dessutom eftersom att jag varit sjuk i några dagar så saknar jag alla mina fina och snälla klasskamrater. Vill även träffa flera utav mina fina vänner som jag inte träffat på ganska länge: Lina och Hanna är några av de. Man känner ju såklart väldigt isolerad när man är hemma och är sjuk så många dagar. Det ända jag kan komunisera är genom min telefon och mina föräldrar. Så jag vill verkligen träffa många nu. 

Tydligen så kan jag inte ladda upp någon bild på Blogg.se appen så inlägget får helt enkelt bli bildlöst :(

Zara Larsson - Rooftop (Official Lyric Video)

Älskar Zara Larssons nya låt Rooftop. Den är så sjukt bra. Kommer 100 % säkert lyssna sönder den :P Nej men lyssna på den ni för den är sjukt bra! 

Fredag

Hej på er läsare! :)
Jag hoppas att ni mår bra denna fredag! Själv så mår jag inge vidare alls faktiskt. Är jätte förkyld. Nu har jag typ varit hemma i en vecka så nu borde det ju ha bli bättre tänker man, men icke sa nicke. Det kan ju iallafall inte bli så mycket sämre än vad det redan är. Just nu mår jag iallafall pyton... Känns som att hela huvudet är fullt med snor och slem och sen måste jag snyta mig varenda minut. Kul kul (not).
 
Dessutom så känns det som att jag inte har gjort någon nytta här hemma. Har ju nästan bara tittat på serier och filmer de 4 dagar jag varit hemma... Har ju alla skolböcker hemma men jag har ändå inte haft någon lust alls att ta fram dem och plugga. Det måste jag försöka att göra i helgen. Annars så kommer jag ligga sjukt mycket efter i skolan och det vill man ju inte direkt.
 
Aja men idag tänkte jag att jag skulle försöka sätta mig vid datorn och rensa en massa bilder. Har ju några styckna. Sen ska jag nog försöka att spela lite gitarr och sånt. Kan nog inte sjunga men spela kan man ju alltid göra.
Vi hörs senare! :)

The little black skirt-3 outfits

teh little black skater skirtblack skirt
Black skirt outfit
Klicka på något av collagen för att se vart allt kommer ifrån :)

Dag 2 - Mina rädslor

Jag har ganska många rädslor ärligt talat, mest är jag nog rädd för att förlora någon i min närhet. Jag är också rädd för spindlar. Vet lite löjligt men jag tycket verkligen inte om de. Deras äckliga ben och sånt. Usch, ryser bara jag tänker på de. Sen är jag lite rädd för mörkret. Gillar absolut inte när jag ska sova och det är helt mörkt. Somnar ifs lättare då men jag vill egentligen bara ha ögonen stängda när det är mörkt. Tack och lov att det finns ljus och lampor på kvällarna! 
Annars så tror jag inte att jag är rädd för så mycket mer. 
Bild från google.se :)

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta

  • Mitt fullständiga namn är Maja Eva Afzelius.
  • Jag är 1.65 m lång ungefär och tydligen så kommer jag inte bli längre än så. 
  • Jag pluggar just nu italienska 2.a året men jag har också pluggat franska i 4 år på högstadiet. Däremot så har jag glömt bort allt av franskan...
  • Jag har två leverfläckar på höger hand så när jag var liten så visste jag alltid var höger var bara för att fläckarna var där. 
  • Jag föredrar hällre att bada än att duscha. 
  • Jag äääälskaar glass! 
  • Jag har egentligen lite mörkare hår så jag är inte direkt naturligt blond. Min naturliga hårfärg är typ candré. 
  • Jag har spelat gitarr sen jag var 12 år. Mamma lärde mig grunderna och sen har jag lärt mig själv och utväcklats själv. 
  • Jag är fruktansvärt envis ibland, men det händer bara då och då. 
  • Jag är ganska positiv när det gäller mitt sätt att tänka. Min grundtanke är att det kommer att ordna sig i slutändan. 
 

Serietips

Så började på den här serien för några veckor sen och tyckte den var så spännande att jag blev helt fast vid den. Den var så sjukt spännande. Lost handlar om att det var en grupp människor i ett flygplan som krashat på en ö. Och på den här ön så händer det väldigt skumma grejer. Det var iallafall väldigt bra. Jag har ifs bara sett till säsong 3 men tänkte absolut fortsätta att se den någon gång. Har liksom bara tagit en liten paus nu :)