"
"

Glad påsk!

 
Äntligen så har jag påsklov, och det känns verkligen så bra. Så mycket man har pluggat och varit stressad så förtjänar man ju ett skönt påsklov :) Idag är det ju då långfredagen och jag hade tänkt att hinna med ganska mycket. Jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt, sen så ska jag fota mina presenter som jag fått, kolla lite serier och filmer och egentligen städa. Hehe, mest vara hemma och ta det lugnt helt enkelt.
 
Jag hade en väldigt bra dag igår då jag hade en liten födelsedagsmiddag med mina vänner. Vi hade väldit kul. Jag fick även väldigt fina presenter. och jag lovar att bilder ska komma upp senare på alla som jag fått!
 
Vi hörs senare! ha en fortsatt trevlig dag :)

♥ Summer ♥

Tips serier

SÖNDAG

Hej mina fina läsare!
Idag är det söndag och jag har egentligen inga planer. Mest vara hemma, plugga, lyssna på musik och sen så ska hela familjen se bio ikväll. Ska se trollkarlen från OZ. Spännande och se hur den är. De flesta har sagt att den är bra men man vet ju aldrig. Berättar om filmen senare! 
Sen har jag fotat självportätt idag ↑ Var kul att se att resultatet blev bra. Experimenterade lite bara :)
 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare! ♥

SUNSET

Värme och sol kom tillbaka!

Bra ansiktsprodukter

Det här brukar jag använda vardagligen. Både morgon och kväll. Ja ibland hinner jag inte på morgonen men jag bara älskar de här produkterna från Mary Kay! De bästa som finns. Det ena är en ansiktsskrubb med 3 produkter i en. Sen den andra "tuben" är återfuktning som man använder efter själva skrubben. Sen har vi smikborttagning som tar bort all maskara som jag bara älskar. Lite oljig dock... Den lilla "tuben" Är för acne/finnar som är skit bra. Men seriöst. Det bästa som finns inom ansiktsvård. Efter att jag började med de här produkterna så har jag fått mycket mindre finnar och skavanker. Älskar! Tyvärr är produkterna lite dyrare men det är absolut värt det!

Flower power

Stressig vecka...

Jag är väldigt ledsen för att jag inte bloggar/bloggar. Har så mycket att göra den här veckan. Nationella prov i kemi, intagningsprov och ett franska prov. Så jag hoppas att ni förstår! Skolan kommer ju före bloggen. Men ska försöka blogga då jag har tid.

Ha det gott! :)