"
"

Solbränd...

Hejhej alla fina!

Just nu sitter jag framför tv.n och kollar på så ointressant som fotboll. Är U21 EM just nu och vi leder :) 

Men iallafall. Idag så var det väldigt varmt här i Dalarna så jag bestämde mig, dum som jag är att sätta mig i solen och sola utan solskyddskräm som vi glömde hemma eftersom att vi inte trodde på bra väder. Satt väl kanske 3 timmar och solade i den skinande solen klockan 12. Dessutom var jag jätteblek eftersom att jag inte solat på hela sommaren. Vad blev jag? Jo röd som en tomat. Hela axlar, ben och armar är helt röda nu vilket är jättefint med kontrast till min bleka mage som inte fick någon sol på sig, solade nämligen med linne och shorts. Därför uppmanar jag er läsare att alltid (om ni ska sola) eller iallafall sitta i solen komma ihåg solkräm. Det är värkligen sjukt tråkigt när man bränner sig...dock så ska vi tydligen köpa solskydd imorrn då det också ska bli varmt och fint ute. 

I vilket fall som helst så har jag haft det väldigt bra här i Dalarna. Har somsagt varit varmt idag. Igår var det dock kallt och då fick man sitta inne hela dagen :( hatar dom dagarna. Känns ju inte som sommar då. 

Jag hoppas att ni haft det bra och att ni mår bra. 
Vi hörs! 
En fin bild på solnedgången som jag just tog bild på:
DATUM: 2015-06-27 / TID: 22:10:23
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D