"
"

Sommarjobbet är över

Godmorgon på er!
Inatt sov jag typ 11 timmar för er som är intresserade. Var super skönt eftersom att jag nästan bara sovit 6 timmar/natt nu i 2 veckor. Jag har ju somsagt haft sommarjobb på hemköp viket har varit både upp och ner. Men det var ju trots allt mitt första sommarjobb så mina förväntningar var inte så höga. Trött har jag iallafall varit. Har dessutom fått konstiga tyck i det högra ögat som varit återkommande lite då och då. Tror att det beror på att jag inte sovit. Just nu känns det iallafall bra men om det fortsätter så måste jag nog gå och undersöka vad det är för något.
Jag har dessutom färgat håret någon nyans mörkare än vad jag haft. Har tidigare haft mitt hår i tre färger pga utväxter. Skönt att de är borta.
Det ska verkligen bli superskönt att försöka slappa i 2 veckor nu innan skolan börjar. Tror jag behöver det. Dessutom så har jag sett att vädret ska bli bra så det är bara att gå till stranden varje dag :D
 
Idag så händer det inte så mycket i mitt liv. Jo, ska gå på middag med familjen ikväll och sen ska jag försöka att göra iordning lite i mitt rum. 
Vi hörs! :)
 
DATUM: 2015-08-08 / TID: 12:50:00
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D