"
"

Lördagen

Hej hej alla fina läsare!
Idag så har jag och familjen varit på Stalans och köpt en fotpall till får stol och en matta till hemmet. Sen har jag dessutom skickat en skattesedel till kommunen angående mitt sommarjobb så det är mycket som har hänt idag. 
Igår så hade jag bara en lektion i skolan. Hade bara kulturhistoria ochs en fick man gå hem. Jag satt dock kvar med Benjamin i klassen och pluggade en massa synonymer som jag som tur är snart klar med. Var ungefär 8 hela sidor med synonymer man skulle fylla i. Efteråt så åkte jag hem och tog det lugnt med avsitt av Gossip Girl. Har redan sett hela serien men jag passar på att göra det igen bara för att den är så bra. Någon känner igen sig i det att man är ett stort seriefreak, men samtidigt vad skulle man göra utan serier??
Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll så hörs vi senare! :)
DATUM: 2015-08-29 / TID: 20:41:00
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D