"
"

Måndag

Hejsan!
Hehe var tvungen att tänka till när jag skulle skriva måndag, var tvungen att tänka: "vilken dag var det igår?" Det är då man verkligen vet att man har sommarlov när man inte ens vet vilken veckodag det är :)
 
Inatt kunde jag verkligen inte sova, vet inte vad det var. Somnade typ klockan 5 men fick ingen djup sömn alls och sen vaknade jag 7.00 av att någon fågel utanför mitt fönster satt och kvittrade. Mycket ireterande. Och sen vaknade jag upp 10. Härligt, härligt. Konstigt nog så känner jag mig ändå ganska pigg nu. 
 
Aja idag så tror jag inte att det händer så mycket. Ska försöka att än en gång städa mitt rum, eftersom att jag inte gjorde det igår vilket jag också sa att jag skulle göra. Egentligen så skulle jag verkligen behöva städa mina skrivbordslådor, men varje gång jag kikar i de så får jag panik och orkar verkligen inte. De är i en superjobbig röra och allting ligger liksom huller om buller. Usch nej, det får bli någon annan dag på sommarlovet.
Jag vet inte varför, men vanligtvis så brukar jag gilla att städa, men det här med förvaring och organisering är verkligen inte min grej. Brukar sluta med att jag hittar någonting annat intressant att hitta på istället.
Jag ska även försöka att baka lite kakor, kan vara bra om man blir sugen på någonting hemma. 
Jag återkommer senare! :)
 
DATUM: 2015-06-15 / TID: 13:21:00
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D