"
"

Veronica Maggio - Trädgården en fredag

Påväg

Hejhej!
Nu är jag påväg till Dalarna. Är jätte trött och seg. Var tvungen att gå upp klockan 10.00 idag eftersom att jag skulle packa det sista. Förberedde ganska många tidsinställda igår så de kommer väl upp medans jag är borta. 
Vi hörs när jag kommer hem!
Dalarna förra sommaren:

Helgen

Hejhej!
I helgen så var jag i stan. I lördags så var jag på middag hos min farfar. Hela familjen kom + mina 3 kusiner och min moster så det var riktigt mysigt. På söndagen så var jag på en musikal med familjen inne i stan igen, var inte alls någon bra så blev ganska missnöjd. Den var väldigt lång och seg, pågick typ i 4 timmar, fatta vad trött jag va på slutet. Dessutom så var det till klockan 20.00 på kvällen.
Igår så ringde jag min syssling Hanna och frågade om hon skulle med till stan och shoppa och fika. Tog en fika på espresso house och sen så shoppade jag en kofta, örhängen och en sjal, Hanna gick runt och shoppade mycket hon också, bl.a till ett halloweenparty som hon ska gå på. Så ja, det blev en hel del stan i helgen.
 
Idag så har jag bara sett filmer och serier, har bara gått runt i pyjamasbyxor hela dagen och helt osminkad så har varit jätte skönt. Behöver sådana dagar också. Dessutom så har jag börjat packa. Åker till Dalarna imorrn och är borta till söndag. Skönt att få lite miljöombyte, dessutom så ska jag försöka att ta lite kort, hoppas bara på fint väder :)
Åh, vad jag älskar lov!! Önskar bara att man hade fler...
Nu har jag nyss sett på tonårsbossen. Alltid lika kul! 
Godnatt!
 
 
 
 
 
 

cosy
Utan de här hade jag aldrig överlevt höstern och vintern ♥

Höst

 

Söndag

Goddag!
Idag är det då söndag, men det känns som att det är en konstig lördag. Iaf så vknade jag klockan 11.00 idag, fast den var ju egentligen då 12.00 eftersom att det nu är vintertid. Helt förvirrande kommer det ju att bli i ett par dagar. Måste ju vänja sig och det tar ju lite tid.
Igår så var jag hos min farfar, han hade gjort middag till alla. Träffade då mina 3 kusiner som jag inte träffat på jätte länge. Sen så spelade vi lite spel och sånt kul. Kom sedan hem vid 00.00 och la mig lockan 1.30. 
 
Nu har jag nyss sett på ett Gossip Girl avsnitt och läst lite bloggar och nu ska jag snart fixa mig. Ska nämligen in till stan sen och kolla på någon musikal eller nått med mammsen och pappsen. 
Vi hörs senare! :)
 

HÖSTLOV!!

Nejmen hejhej läsare!
Var länge sen sist och jag är ledsen för det. Har bara haft riktigt mycket att göra den här veckan... Två prov, ett hade jag idag och ett igår. Oj, såg just på klockan, hehe den är 1.00 på natten. Men jag tror ni förstår var jag menar. Hade iaf matteprov idag, kändes faktiskt riktigt bra. Var jätte nervös innan men när jag väl kom igång så blev allt mycket lättare. Sen hade jag svenska också, efter skolan så fick vi tårta av våra lärare, en jättebra avslutning på dagen :)
 
Btw så är det lov och fredag nu, såååååå skönt! Jag ska ju bl.a upp till Dalarna på onsdag, sen så tänkte jag fota mycket. Var länge sedan senast så på lovet så tänkte jag att krativiteten ska flöda, ska även försöka blogga mitt bästa. 
 
Nu har jag nyss kollat på lite youtube videos och nu ska jag släcka ner allt och sova :)
Godnatt! ♥

The holiday


Så tittar på the holiday nu med mamsen. Älskar filmen. Tittar alltid på den när det börjar bli lite kallare och sånt. Den är så myyyysig. 

Idag så var jag mest hemma. Pluggade ganska mycket, men annars så var jag mest hemma och frös. Är askallt här hemma, får gå med flera lager tröjor för att inte frysa. Sen bytte jag även täcke idag till duntäcke. Brukar alltid göra det i december då det är typ 20 minusgrader ute ,men men... 

Igår så shoppade jag lite. Köpte en mössa som jag var jätte nöjd över. Den passade jätte bra och var inte sådär liten som de brukar vara runt huvudet lixom, sen köpte jag ett jätte stort ljus som luktar sjukt gott!, vanilj. Man vill typ bara äta upp det :P fast det funkar ju inte...
Nu ska jag se slut på filmen och sen ska jag sova. Skola imorgon ju. Alltid lika kul...

Godnatt! 

Lördag


Godmorgon!
Nu har jag precis vaknat upp. Fick en liten chock när jag såg klockan. 11.00. Fast det var iaf bra att det inte var 12.00 som jag ibland brukar sova till på lördagsmornarna. 

Igår så var jag då i skolan. Hade bara 3 lektioner så det var skönt. Efter skolan så messade Hanna mig om bi kunde träffas och snacka lite. Så efter skolan så fikade vi på Wayne's coffee. Tog en jätte stor chai latte som jag inte orkade dricka upp och en kladdkaka med grädda och samma sak där, så Hanna fick hjälpa mig med att äta upp den. 

När jag kom hem så satte jag mig och lyssnade på musik och ritade. Sen messade Lina mig och frågade om vi kunde göra något så det blev en bio, tittade på en film som hette: about time som handlade om en kille som kunde resa bakåt i tiden. Den var ganska bra :)
Sen kom jag hem typ vid 01.00 och då gick jag och la mig. 
Vi hörs senare!