"
"

Grönan


Ursäkta den usla bildkvalitén. Alla bilder är tagna med mobilkameran. 

Idag var jag på grönan med Frida och några andra. Var väldigt trevligt och roligt. Jag kände mig extremt modig för jag åkte nästan allt. Gick dock inte in i spökhuset och sen ville jag absolut inte åka fritt fall eller Tilt som den annars heter på Gröna Lund men det var i princip allt jag inte åkte. Annars åkte jag insane som är som namnet helt galen. Tror varje gång att man ska dööö. Fast man gör ju inte det och det är väl det som är det roliga med det hela. Det värsta var dock uppskjutet eller katapulten som var helt sjukt. Där fick jag mest panik. 

Kom nyss hem och känner mig dö trött i både ben och huvud. Har ju haft ljud runt mig hela tiden som gör att man känner sig trött när man kommer hem.
 
Aja men vi hörs imorrn då jag ska åka till landet :)
DATUM: 2015-06-17 / TID: 22:38:39
Kommentarer
Postat av: Lise brevik

Så flotte og koslige bilder :)

Svar: Tack så mycket! :)
Maja Afzelius

2015-06-18 @ 01:04:01
URL: http://vikfoto.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D