"
"

Grillkväll

(Bilderna är inte från igår)
Hejhej på er! 
Igår så hade jag och min syssling Hanna grillkväll tilsammans med våra två familjer. Det var supermysigt och trevligt. Åt jättegod mat och sen var det faktiskt uppehåll. Dock så var det ju rätt mulet till kvällen. Jag hade tänkt att ta med min kamera men jag glömde den i sista minuten. Så fick lägga in lite bilder från en annan grillkväll jag hade för någon sommar sen. Eh, de passade ju till sammanhanget iallafall. 
 
Idag så vaknade jag upp vid 11.00 sen dess har jag kollat på lite youtube videos och ringt Frida. Ja så det hände helt enkelt. Idag är det en typisk hemmadag, är ju ett sådant sjukt tråkigt väder ute... Dock så hade jag tänkt att fixa lite grejer. Ska städa lite, packa upp skolväskan och sånt. Får se vad jag mer hittar på. Annars så blir det nog mest serier och filmer. Om ni har något tips på någon så kan ni kommentera vad ni tycker är bra. 
 
Nu ska jag försöka att fixa lite inlägg till här. 
Vi hörs senare! :)
DATUM: 2015-06-14 / TID: 13:47:00
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D