"
"

19 juli

Hejhej!
Idag så vaknade jag klockan 12.00. Lite bättre än igår då jag vaknade halv 1. Ska verkligen försöka att ändra på dygnet nu när jag varit uppe till typ 3.00 varje natt. Inte bra alltså. Dessutom börjar jag ju snart jobba så då måste jag gå upp 6.00... men jag ska verkligen försöka att lägga mig tidigare och gå upp tidigare. Har ni några speciella tips för att ändra på dygnet så att man lättare får in "de rätta tiderna" igen.
 
Aja men dagens planer är att åka och shoppa lite. Tänkte att jag skulle köpa en liten fuktkräm till kroppen på The body shop. Annars så ska jag packa lite till Paris. Kan inte fatta att jag åker imorrn. Dock så är det klockan 8 på kvällen. Har börjat packa lite men det mesta måste jag packa imorrn som jag fortfarande behöver som laddningssladd till mobilen, smink och pengar. 
Vad ska ni göra idag?
Men vi hörs senare! :)
DATUM: 2015-07-19 / TID: 14:03:43
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (vår lilla hemlis)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat? ♥

Jag är en tjej på 18 vårar som går i 3.an på gymnasiet och går inriktining musik, sång. Jag älskar att fota, spela gitarr, sjunga och lite allt möjligt. Den här bloggen handlar mest om mitt fotointresse men också mode, inspriration och musik. Hoppas att ni gillar det! Kram :) Kameran som jag använder: Canon 1100 D